Pages

: Fara
: Alor Setar
: 26 Aug
: sweet 21
: Aj,IMVU,editing,reading...

Thursday, 8 March 2012

Hari2 yang Indah....

Views

lama benar fara tak update blog...
maklum la tak ada idea nak post...
tapi bila fikir balik tak salah kalau nak post apa2 pun...
even cerita tentang semut pun jadi la (bak kata Ben Ashaari) :D
lagipun fara busy dengan study...
sekarang dah masuk semester 4...
walaupun tak banyak subjek yang fara ambil tapi agak tough juga...
huhuhuhu...
harap2 semester kali ni fara peroleh keputusan yang cemerlang (doa2kan la yea) ^.^
kepada korang yang masih study,fara doakan kejayaan korang...
study smart k :))

0 comments:

Post a Comment

.assalamualaikum.
.sila tinggalkan comment anda.
SATU pun dah mencukupi.
.hihi.